Over Otwee

Wij hebben ruime ervaring in het werven, selecteren en coachen van talentvolle HBO’ers en WO’ers in het IT domein. Ook zijn wij gespecialiseerd in het werven, selecteren en opleiden van trainees die vanuit een geheel andere studierichtingen, die wij vervolgens middels onze traineeship omscholen naar een andere functie.

In de afgelopen 15 jaar, hebben wij meer dan 1300 trainees geworven, opgeleid en succesvol ingezet bij onze klanten. Wij zijn erkend en geregistreerd bij het CRKBO (centraal register kort beroepsonderwijs) als onderwijsinstelling. Onze uiterste flexibele voorwaarden bieden onze klanten alle vrijheid om onze trainees in dienst te nemen na het traineeship. Deze flexibele voorwaarden gelden uiteraard ook voor onze trainees.

15 jaar

Ruim 15 jaar ervaring in het werven, selecteren en coachen van Talentvolle Hbo’ers en WO’ers in het IT-domein.

1300

Meer dan 1300 Trainees, geworven, opgeleid en succesvol ingezet bij onze klanten.

Certified

Erkend en geregistreerd bij het CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs) als gekwalificeerde onderwijsinstelling.

Flexibel

Onze uiterst flexibele voorwaarden bieden onze klanten alle vrijheid om onze trainees in dienst te nemen na het Traineeship.

Op maat

Maatwerk opleidingsinstituut voor R, Python, Machine-learning, SQL, PL/SQL en BI Specialist in recruitment & detachering van Senior Developers.

MEER WETEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!