Voor een van onze klanten zijn wij op zoek naar een Junior Campaign Developer. Ben jij degene die wij zoeken?

Onze klant

Een IT-marketing organisatie gevestigd in hartje Rotterdam, werkt al jaren voor toonaangevende organisaties (o.a. KPN, Vodafone en Unilever, etc) met als doel marketeers te adviseren bij het vergroten van hun marketing performance. Voor uitbreiding van het bestaande team zijn zij op zoek naar meerdere junior Campaign Developers.

Jij Bent
  • Communicatief
  • Pragmatisch
  • Oplossingsgericht
Jij Hebt
  • Passie voor je vak
  • Een HBO/WO diploma op zak
  • Je hoeft geen expert te zijn in onderstaande technologieën, wij helpen je er graag bij om dat te worden!
Wij Bieden

Als Junior Campaign Developer leer je programmeren in Campaign Management software, waaronder SIM (Selligent Interactieve Marketing), Adobe Campaign Manager, SilverPop, IBM Marketing Cloud en Tripolis Dialogue.

Samen met je team lever je een actieve bijdrage aan het verhogen van de marketing effectiviteit van de klanten. Je krijgt veel ruimte om jouw kennis en ervaring direct in de praktijk te brengen en je loopbaan verder vorm te geven.

Je volgt een betaald traineeship van 9 maanden waarin opleiding wordt afgewisseld met de praktijk. Na afloop van het traineeship ga je bij onze klant in dienst als Campaign Developer!

Wij Zijn

Otwee is sinds jaar en dag een professionele en klantgerichte opleider in de IT-markt. Als één van de weinige biedt Otwee maatwerk opleidingstrajecten in de IT-sector aan. Deze bestaan uit een maatwerk ICT-opleiding waarbij een match wordt gemaakt tussen IT-kennis en vaardigheden die gevraagd worden in de markt en jouw kennis, vaardigheden en ambitie.

Geïnteresseerd?

Mail dan je sollicitatie naar h.groen@otwee.nl of bel naar: +31 (0) 6 45 64 22 79.

Solliciteer hier