Ben jij de data-analist of datascientist die wij zoeken voor onze opdrachtgever in Utrecht?

Voor een tweetal opdrachtgevers in de regio Utrecht zijn wij op zoek naar junior Data-analisten en Datascientists

1. Health – Finance- IT

Onze klant is werkzaam op het grensvlak van Zorg en Finance. Ze werken met geld maar het draait om de mensen.

Je bent als Young professional BI werkzaam in kleine productteams die volgens de nieuwste ontwikkelmethodieken en met de nieuwste software, analyses en informatieve dashboards maken die de verschillende afdelingen zoals Actuariaat en Finance & Business Control optimaal ondersteunen bij het realiseren van hun doelstellingen.

Wat ze zoeken in jou: Je bent daadkrachtig, open en eerlijk en je respecteert verschillen en handelt verantwoord en duurzaam.

Vereisten opleiding: Minimaal afgeronde IT, Wiskunde en studie op HBO of WO-niveau of studie (WO) met sterke bèta component.

2. Finance- IT

Onze klant is met zijn sterke klant focus toonaangevend op het gebied van financiële dienstverlening. Ze zijn daarbij constant op zoek naar mogelijkheden om op een creatieve en effectieve wijze toegevoegde waarde te bieden voor haar klanten door nieuwe producten te ontwikkelen of bestaande te optimaliseren.

In een team van 10 collega’s bouw je dagelijks aan de ontwikkeling van nieuwe rapportages en diensten waarin je als Business Information Consultant nauw en op een pro-actieve manier samenwerkt met interne stakeholders en klanten.

Wat ze zoeken in jou: Je bent daadkrachtig, open en eerlijk en je respecteert verschillen en handelt verantwoord en duurzaam.

Vereisten opleiding: Minimaal afgeronde IT, Wiskunde en studie op HBO of WO-niveau of studie (WO) met sterke bèta component.

Wat je gaat doen

Voor beide klanten geldt dat je 5 maart 2018 start met een IT-Traineeship van 1 maand. Daarbij leer je alle ins- en outs over de stadia die je moet doorlopen om van data, informatie te maken. Aan de hand van praktijkcasussen worden onderwerpen als data modelleren, ETL, datavirtualisatie, datavisualisatie en advanced analytics behandeld en ben je na afloop klaar om bij de klant aan de slag te gaan. Daarbij wordt je zowel in je vakinhoudelijke- als persoonlijke ontwikkeling intensief begeleid door senior analisten/specialisten en een coach. Hierdoor zal je je snel vertrouwd voelen en toegevoegde waarde gaan bieden voor je afdeling en organisatie.

Ben je geïnteresseerd?

Mail dan je sollicitatie naar h.groen@otwee.nl of bel naar: +31 (0) 6 45 64 22 79.

Solliciteer hier